Yourcarmycar.nl At your service voor uw verkoopopdracht.

Verkoopopdracht
U wilt uw auto verkopen? Voor een eerlijke prijs? Dat kan ik voor u regelen. Maar alleen als het ook een eerlijke auto betreft. Echte kilometerstand, géén verborgen gebreken, géén schadeauto's. Want die - sorry - wil ik niet verkopen. Zou u ook niet zelf willen kopen. Toch?

Uw auto zal in eerste instantie binnen mijn netwerk aangeboden worden. Hiervoor heb ik uw auto niet nodig, die blijft dus 100% ter beschikking van u. Mocht er niet voldoende interesse zijn, dan volgt een aanbod via publiek toegankelijke sites. In dat geval kan het mogelijk zijn dat ik met een potentiële koper uw auto kom bekijken, of, als u dat liever heeft, dat ik uw auto voor beperkte tijd (ca. 1 uur) ter beschikking krijg.

Bij verkoop ontvangt u het bedrag dat u voor de auto wilde hebben - of meer - contant of op uw bankrekening. Ik zorg voor overschrijving op de nieuwe eigenaar e.d., daar heeft u dus geen omkijken naar.

Prijsstelling
'No cure, no pay'! Mijn tijd en uren bereken ik NIET. Deze zijn - en blijven - 100% gratis! Altijd. Verkoop of geen verkoop.

Yourcarmycar berekent bij een succesvolle verkoop, conform de voorwaarden die we vooraf samen zijn overeengekomen, 5% van de gerealiseerde verkoopprijs of een vooraf overeengekomen fixed bedrag. Aan u de keus!  Dit bedrag is exclusief eventuele verkoopkosten als advertenties en kilometerkosten die voor de verkoop gemaakt zijn.

Merkneutraal

Yourcarmycar heeft geen voorkeur voor bepaalde merken. Noch afkeer. De een vindt een Japanse auto fijn, de ander zweert bij Frans comfort en weer een ander vaart blind op spreekwoordelijke Duitse 'gründlichkeit'. Italiaans? Ook prima. Koreaans of Brits. Waarom niet?  Zweeds, Spaans, Tsjechisch of Amerikaans? U zegt het maar!
De enige constanten die u bij Yourcarmycar aantreft zijn:

  • jonge auto's
  • eerlijk & 100% betrouwbare auto's
  • garantie
  • alleen auto's die we zelf ook zouden willen rijden
  • beste prijs van Nederland
Huidig aanbod
Klik hier voor het aanbod